If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
когато термостата се повреди в затворено положение, радиатора е доста по-хладен от мотора. провери дали се стопля радиатора, но по принцип тия термостати се повреждат в отворено положение.
Да добавя едно питане към темата да не отварям нова , колата е от подписа ми 1.4 16в ts , при каране в градски условия си загрява нормално 70 - 80 - 90 градуса при изкарване извън града температурата пада на най - ниското положение след което ми светва и лампата за инжекциона !!! (сигурно е термостат ???) , след което спирам веднага изчаквам една минута и паля на ново колата и изгасва червената лампичка
Да добавя едно питане към темата да не отварям нова , колата е от подписа ми 1.4 16в ts , при каране в градски условия си загрява нормално 70 - 80 - 90 градуса при изкарване извън града температурата пада на най - ниското положение след което ми светва и лампата за инжекциона !!! (сигурно е термостат ???) , след което спирам веднага изчаквам една минута и паля на ново колата и изгасва червената лампичка
Comment