Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с термостат

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

колеги,искам да попитам..имам алфа 145-1.9 тд,ии при мен проблема е че дига градусите 80-90-100 това от термостат ли е?благодаря предварително

Comment

когато термостата се повреди в затворено положение, радиатора е доста по-хладен от мотора. провери дали се стопля радиатора, но по принцип тия термостати се повреждат в отворено положение.
      точка

Comment

Да добавя едно питане към темата да не отварям нова , колата е от подписа ми 1.4 16в ts , при каране в градски условия си загрява нормално 70 - 80 - 90 градуса при изкарване извън града температурата пада на най - ниското положение след което ми светва и лампата за инжекциона !!! (сигурно е термостат ???) , след което спирам веднага изчаквам една минута и паля на ново колата и изгасва червената лампичка
        145 junior 1.4 16v 98
        KARANJETO E NAYKA !!

Comment

Първоначално публикувано от jorkodj Покажи съобщение
          Да добавя едно питане към темата да не отварям нова , колата е от подписа ми 1.4 16в ts , при каране в градски условия си загрява нормално 70 - 80 - 90 градуса при изкарване извън града температурата пада на най - ниското положение след което ми светва и лампата за инжекциона !!! (сигурно е термостат ???) , след което спирам веднага изчаквам една минута и паля на ново колата и изгасва червената лампичка
          Ти си направо термостатна класика.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
          X